Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Επίσημοι συνεργάτες του Αι Βασίλη οι γονείς των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου



Έγινε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση των γονέων των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου ώστε να οργανωθούν οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες για τα εργαστήρια των χριστουγεννιάτικων στολιδιών. 

 Μετά από την θετική απάντηση που πήραν οι γονείς των μικρότερων μαθητών του Δήμου από το εργαστήρι του Αι Βασίλη έχουν και επίσημα ενταχθεί στο επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων εργαστηρίων και βοηθών που φροντίζουν με την συμπαράσταση τόσο των παιδιών όσο και των καλικάντζαρων όλα να είναι έτοιμα και διασκεδαστικά για τις ημέρες των γιορτών που πλησιάζουν. 

Έτσι λοιπόν τα μέλη του Δ.Σ και οι εθελοντές γονείς που έδειξαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν και να συνδράμουν στην προσπάθεια για την κατασκευή των στολιδιών προσκαλούν όλους τους γονείς των απιδιών των παιδικών σταθμών τόσο την Μ Τετάρτη 4/12/13 και ώρα 17:00-20:00 όσο και την Δευτέρα 9/12/13 και ώρα 17:00-20:00 στο συγκρότημα της Αμμούδας. Εκεί σε ένα χώρο που θα έχει μεταμορφωθεί σε εργαστήριο θα εκδήλωσης  που διοργανώνει ο σύλλογος στις 14/12/2013 στην πλατεία Αγίου Νικολάου η οποία έχει ήδη ενταχθεί στο πλαίσιο των εορταστικών  εκδηλώσεων του Δήμου. Ακόμα μετά από απόφαση του Δ.Σ τα παιδιά των παιδικών σταθμών σε Νεάπολη και σε Κριτσά θα υιοθετήσουν ένα δένδρο σε κεντρικά σημεία των πόλεων όπου και θα τα στολίσουν με όσες κατασκευές έχουν φτιαχτεί στα συγκεκριμένα εργαστήρια. Με πολύ κέφι διάθεση και φαντασία οι γονείς καλούνται να φέρουν στα τμήματα τους διάφορα απλά υλικά όπως πλαστικά μπουκάλια με τα καπάκια, κορδέλες, φελλούς, εφημερίδες, περιοδικά, μπάλες ή αστέρια φελιζόλ μεγάλου μεγέθους, κουτάκια από γιαούρτια, κουτιά παπουτσιών, καλαμάκια που πίνουμε, αλουμινόχαρτο, χρωματιστό μεταλιζέ χαρτί κ.α.   

Τα υλικά θα τα αφήνουν σε σημείο που οι δασκάλες θα υποδείξουν έως την ερχόμενη Δευτέρα 2/12/13, στα εργαστήρια παρακαλούνται να  ΜΗΝ προσέλθουν όσοι δεν πιστεύουν στον πνεύμα των εορτών και όσοι δεν είναι ακόμα σίγουροι εάν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου