Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κλειστή η Αμμούδα την Δευτερα 17 Μαρτίου

Με μια ανακοίνωση που κολλήθηκε στην πόρτα του σχολείου το μεσημέρι της Παρασκευής ενημερώνονταν οι γονείς ότι το συγκρότημα δεν θα λειτουργήσει την Δευτέρα.

Ο πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ Μανόλης Αικατερινάκης μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά είπε πως είναι λύση ανάγκης αυτή από την στιγμή που το συνεργείο που έχει υπογράψει σύμβαση με τον Δήμο για την αντικατάσταση των δαπέδων είναι από Αθήνα και είναι το ίδιο που θα τοποθετήσει τα δάπεδα και στην παιδική χαρά της Ελούντας

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ολα τα παιδιά ξανά στους παιδικούς

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου επιστρέφουν όλα τα παιδιά που είχαν απομακρυνθεί τον Οκτώβριο στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας στα νέα τμήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά την πρόσληψη και των νέων εργαζομένων.


 Η μικρή καθυστέρηση προέκυψε λόγο του γεγονότος ότι έπρεπε όλοι να περάσουν από υγειονομική επιτροπή ενώ την Τρίτη θα υπογραφούν οι συμβάσεις τους και την Τετάρτη ξεκινούν εργασία.
 Οι υπηρεσίες του ΟΚΥΔΑΝ θα ενημερώσουν τις οικογένειες των απιδιών που είδαν αποχωρήσει ώστε την Τετάρτη να τα πάνε κανονικά στο σχολείο τους. Ήδη έχει μεταφερθεί στην Αμμούδα και ο πρώτος παιδικός ενώ εντός του τριημέρου θα ξεκινούσαν οι εργασίες για την μετατροπή της νέας μεγάλης κουζίνας με τις εργασίες να γίνονται τα απογεύματα ώστε να μην δημιουργήσουν ενόχληση στην λειτουργία των τμημάτων του σχολείου. 

Το πιο μεγάλο πάρτυ, των μικρότερων μαθητών.

Το πρωί του Σαββάτου 22 Φεβ έγινε στο 4ο Δημοτικό σχολείο το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι των μικρότερων μαθητών του Δήμου Αγίου Νικολάου. Στην μεγάλη αίθουσα του σχολείου ο σύλλογος των γονέων είχε διοργανώσει μια γιορτή που την χάρηκαν όλοι. 

Ο μάγος ROKO με τα κόλπα του και τα παιχνίδια του εντυπωσίασε τα παιδιά που χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής αφού πρώτα είχαν παραλάβει το φαγητό τους και είχαν πάρει δυνάμεις. 

Οι γονείς, μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, για μια φορά ακόμα είχαν φροντίσει ώστε όλα να κυλήσουν ιδανικά ενώ οι σερπαντίνες και τα κομφετί έδωσαν το δικό τους χρώμα στην γιορτή. 

50 από τους 400  περίπου που βρέθηκαν στην εκδήλωση έφυγαν ποιο χαμογελαστοί αφού είχαν κερδίσει δώρα των λαχνών ενώ το παιχνίδι των παιδιών είχε περάσει και στην αυλή του σχολείου με σύμμαχο τον καλό καιρό.