Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζεται η κατασκευή χαρταετού στην παιδόπολη Νεάπολης το Σάββατο 21/2 στις 13:00. Ελάτε να μάθετε και να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά!

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή μας,όπως επίσης τις σχολές χορού Fuente και Dance Project,την ομάδα κρουστών Εν Ρυθμώ και τον υπέροχο κλόουν!!





Κατασκευή χαρταετού!!! 
Το έχετε ξανακάνει? βάλτε φαντασία μαζί με τα παιδάκια σας και είναι ευκαιρία για μια μοναδική χειροτεχνία!!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015


Ο Σύλλογος γονέων οργανώνει για τους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών Αγίου Νικολάου μαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Κ.Α.Ρ.Π.Α.) για ενήλικες και παιδιά με τον Δ/ντη μονάδας εντατικής θεραπείας Γ.Ν.Α.Ν. Μασούντ Χάνι. Η διάρκεια του κάθε μαθήματος είναι μιάμιση ώρα.Τα τμήματα είναι 12 ατόμων και πρόκειται να οργανώσουμε και άλλα μαθήματα μέσα στην εβδομάδα.Η συμμετοχή είναι περιορισμένη για κάτι τόσο σημαντικό.Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στους πίνακες έξω από κάθε τάξη του παιδικού.
Το πρώτο μάθημα πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/2 και ήδη έχουν συμπληρωθεί τα επόμενα δυο τμήματα (Δευτέρας και Τρίτης).


Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη γιορτή των παιδικών σταθμών αυτή τη Κυριακή 15/02/15 στη κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 4ο Δημοτικό πάνω από το Αμμούδι.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύλλογος γονέων οργανώνει για τους δασκάλους των παιδικών σταθμών Αγίου Νικολάου  μαθήματα πρώτων βοηθειών για παιδιά με τον Δ/ντη μονάδας εντατικής θεραπείας Γ.Ν.Α.Ν.
Μασούντ Χάνι. Η διάρκεια του κάθε μαθήματος είναι μιάμιση ώρα.Τα τμήματα είναι 15 ατόμων και πρόκειται να οργανώσουμε και μαθήματα για γονείς.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έναρξη συναντήσεων με ψυχολόγους στους παιδικούς σταθμούς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση με την ψυχολόγο στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας την περασμένη Πέμπτη, 29-01-2015, που είχε ως θέμα την επιθετικότητα σε παιδική ηλικία. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (04-02-2015) στις 17:00 στον παιδικό σταθμό της Νεάπολης καθώς και την επόμενη εβδομάδα Τετάρτη (11-02-2015) και την ίδια ώρα (17:00) στον παιδικό σταθμό της Κριτσάς.