Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Συνεργασία γονέων με ΟΚΥΔΑΝ



Σε πολύ φιλικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου με το νέο Πρόεδρο του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. κ. Μανόλη Αικατερινάκη στον Παιδικό Σταθμό της Αμμούδας. 
Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον πρόεδρο του Οργανισμού: για τους σκοπούς και στόχους του Συλλόγου, τις μέχρι τώρα δραστηριότητες, τα προβλήματα που έχουν διαπιστώσει και βασικά αφορούν στην έλλειψη προσωπικού και τα μελλοντικά σχέδια και δράσεις του Συλλόγου.

 Οι γονείς ζήτησαν από τα νέο πρόεδρο να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και να συνδράμει όσο μπορεί μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους του ΟΚΥΔΑΝ στην επίλυση των θεμάτων που υπάρχουν. Επανέλαβαν δε ότι σαφώς σαν γονείς και σαν σύλλογος που αντιπροσωπεύει όλους τους γονείς των μικρών πολιτών του τόπου θα συνεχίσουν να είναι ενεργεί με διάθεση συνεργασίας για το καλύτερο στην λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Από την μεριά του ο κ. Αικατερινάκης που έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά το έργο και την προσπάθεια του συλλόγου αφού τους ευχαρίστησε για την συνάντηση και για τις προσπάθειες που κάνουν τους ενημέρωσε για το θέμα του προσωπικού λέγοντας τους πως έχει ήδη δημοσιευθεί η προκήρυξη για την πρόσληψη νέου προσωπικού που οι συμβάσεις του τελικά θα είναι μέχρι τέλος Ιουλίου.

Ακόμα ο πρόεδρος τους ενημέρωσε ότι αρχές Μαρτίου θα έρθει στην πόλη μας κινητή μονάδα προληπτική ιατρικής και οδοντιατρικής από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου με το καινοτόμο σύστημα e-ppokrates, υλοποιείται ένα πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής μέσω του οποίου πραγματοποιείται σειρά εξετάσεων με ταυτόχρονη δημιουργία ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου για τα παιδιά.

Ακόμα ο κ. Αικατερινάκης είπε πως δημοσιεύεται στο ΦΕΚ και προχωράει η διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού (περίπου 169.000€) για τον καινούργιο όροφο στην Αμμούδα και ότι υπάρχει η πρόθεση να δημιουργηθεί σύστημα μοριοδότησης για τον έλεγχο των αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου ώστε να αποφευχθούν σφάλματα στο μέλλον.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου