Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί την Πέμπτη 13 Φεβ.

Τους λόγους της απεργίας που θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς της χώρας, αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ η συμμετοχή των εργαζομένων των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου προβλέπεται μαζική.


Στην ανακοίνωση αναφέρουν: "Την Πέμπτη 13 Φλεβάρη, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της αύξηση του ωραρίου για το παιδαγωγικό προσωπικό, των παιδικών σταθμών κανένας εργαζόμενος στους Παιδικούς σταθμούς δεν πρέπει να είναι στην δουλειά όλοι στο δρόμο. διαδηλώνουμε και διεκδικούμε: Όχι στο αυξημένο ωραρίου κατά 10 ώρες την εβδομάδα. Όχι στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Όχι σε ελαστικά ωράρια.

Η κυβέρνηση θέλει ένα κράτος ακόμα πιο αποτελεσματικό στην υπηρεσία του κεφαλαίου, που θα υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του, με υπαλλήλους πιο «φτηνούς», χωρίς δικαιώματα, πειθαναγκασμένους να υλοποιούν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Αυτή η επίθεση της κυβέρνησης έχει επιπτώσεις σε όλους μας. Είναι ανάγκη να οργανώσουμε την πάλη μας απέναντι στις αντιλαϊκές και αντεργατικές επιλογές της.

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης – Ε.Ε. - πλουτοκρατίας απαντάμε με ενότητα: ενιαίος αγώνας όλων των εργαζόμενων".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου