Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Αν απουσιάσεις, εσυ θα χάσεις.





Εκατοντάδες πολύχρωμα, ευφάνταστα, μοναδικά και γεμάτα αγάπη στολίδια που παρασκευάστηκαν στο πιστοποιημένο εργαστήριο Χριστουγεννιάτικων στολιδιών  που λειτούργησε για δύο απόγευμα στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας θα στολίσουν την πλατεία της πόλης και τα δύο δέντρα σε Νεάπολη και Κριτσά που έχουν υιοθετήσει τα μέλη του Συλλόγου των γονέων των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου. 

Όλα είναι έτοιμα και τα παιδιά των παιδικών σταθμών καλούν τους φίλους τους το πρωί του Σαββάτου 14 του μήνα στις 12 στην κεντρική πλατεία της πόλης του Αγίου Νικολάου για να στολίσουν όλοι μαζί το κέντρο της. Με πολύ φαντασία και απλά καθημερινά υλικά, πολύ χρώμα και μεράκι και με την βοήθεια δεκάδων γονέων αλλά και εκπαιδευτικών των παιδικών σταθμών τα στολίδια που θα τοποθετηθούν στα δέντρα της πλατείας θα δώσουν  ένα άλλο αισιόδοξο τόνο στην καρδιά της πόλης. 

Εκεί τα παιδιά θα γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, θα ζωγραφίσουν θα φτιάξουν και άλλα παιχνίδια θα παίξουν θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν, θα φάνε γλυκές και αλμυρές λιχουδιές και θα ξεσκάσουν την ψυχή τους παρασύροντας τους πάντες με το κέφι τους. Θα βάψουν τα πρόσωπα τους με εικόνες των ημερών, θα χαζέψουν το φουσκωτό τρενάκι και θα βγάλουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη ο όποιος θα   κάνει τις βόλτες του και ίσως ….ίσως να έχει φέρει μαζί του και μια ολόκληρη θεατρική ομάδα. 

Αυτά και άλλα πολλά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου το μεσημεράκι του Σαββάτου, με πολλά από τα εδέσματα να είναι σπιτικά και λαχταριστά καφές ζεστός και χυμοί όποιος απουσιάσει απλά ….θα χάσει, όπως μας λένε οι ίδιοι οι γονείς και το Δ.Σ του συλλόγου τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου