Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Περάσαμε υπέροχα, και του χρόνου με υγεία!!!





Η πλατεία του Αγίου Νικολάου που ξέρατε δεν υπάρχει πια, είναι πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο χρωματιστή  και πιο αισιόδοξη γιατί πέρασαν από εκεί οι μικρότεροι πολίτες του Δήμου μαζί με τους γονείς τους το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Οι μαθητές των παιδικών σταθμών όλου του Δήμου που έφεραν και τους γονείς και τους φίλους τους, μετέφεραν από τα εργαστήρια τους τα εκατοντάδες στολίδια που είχαν ετοιμάσει μέρες πριν και η πλατεία πλημμύρισε με χρώμα και φως.  

 Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν με πολύ μεράκι οι γονείς των παιδικών σταθμών κυριάρχησε η εορταστική διάθεση, η μουσική, ο χορός, το χρώμα στις δημιουργίες που έφτιαχναν,  τα πολύχρωμα προσωπάκια μέσα στο κλίμα των ημερών, οι λιχουδιές από τον μπουφέ και βέβαια το πολύ παιχνίδι.

Μικροί και μεγάλοι ξετρελάθηκαν με τις φωτογραφίες που έβγαζαν στο ειδικό σταντ που είχαν ετοιμάσει οι γονείς και έβαζαν τις φαταούλες τους πότε σε ρόλο Αγιο Βασίλη και πότε σε ρόλο ξωτικών και φωτογραφίζονταν. 

Από την πλατεία πέρασαν σχεδόν όλοι, με τον Άγιο Βασίλη να βρίσκεται σε τρελά κέφια και να χορεύει μέχρι και zumba ενώ φεύγοντας πήρε και τα εκατοντάδες γράμματα, 214 συνολικά,  που του είχαν γράψει τα παιδιά αλλά και οι γονεις στον πάγκο με το κουτί των ΕΛΤΑ.

 Η πρόεδρος του Δ.Σ των γονέων Ελένη Μανιαδάκη μαζί με τις ευχές τις σε όλους ευχαρίστησε τον Δήμο για την παραχώρηση του χώρου και την χορηγία της κάλυψης των ηχητικών και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους επαγγελματίες που στήριξαν την εκδήλωση λέγοντας πως αν και σε δύσκολες περιόδους αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν με χορηγίες.  

 Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης συνεχάρη το δραστήριο Δ.Σ του συλλόγου των γονέων αλλά και τα παιδιά για τον όμορφο στολισμό της πλατείας και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου